tisdag 10 november 2009



Back On Track! Nu är jag hemma igen! Resan var väldigt upplevelsefull, men allt va dyrt, överallt! Men här kommer lite intressanta nyheter, och ja, jag var också på spaning efter biljetterna när siten krachade, men nu har jag dom här! :D <3


Biljettsläppet till Twilightfilmen "New moon" fick SF Bios webbsajt att krascha på onsdagen. Anstormningen av fans som ville köpa biljetter blev för stor. 5 200 personer kunde köpa eller reservera biljetter till premiärkvällen innan sajten brakade samman, skriver Dagens Nyheter.

Den andra delen i "Twilight"-serien har världspremiär den 20 november. Filmerna är baserade på Stephenie Meyers fyra böcker om tonårstjejen Bella Swan som förälskar sig i vampyren Edward Cullen.

Böckerna har lästs av miljoner, och blivit ett gigantiskt fenomen. På onsdagen osade nätet av fansens frustration över att det inte gick att köpa biljetter till filmen.

- Fansen är så starka. "Twilight" är inte bara en film utan ett fenomen, säger Annmari Bergmark, pressansvarig på Nordisk Film, till DN.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Du måste vara inloggad på den profil du väljer när du ska kommentera, t.ex google-konto.

 
www.Team-Jake.Blogspot.com creditosbtemplates creditos Templates by lecca 2008 .....Top